5 Haziran 2012 Salı

40 Yaşın Varsa, Yüzüne Nasıl Bakımı Yapmalısın?


Diyorlar, 40 yaşından sonra kadının derisi kendisine nasıl kulluk etmesinden dolayı aldığı hediye 40 yaştan sonra cildin 35 yaştaki gibi kalma; için ona en az 38 yaşından başlayarak, özel bakım gerekir. Ama yine de geç değil. yaşından sonra kadın ne yapmalı? Elden geldiğince günden uzak durun, güneş altında dolaşırken başınıza, yüzünüze gölge düşüren şlyapa giyinin. Kışın havaya çıkmadan 20 dakika önce yüzünüze koruyucu krem ​​sürün.

 Kozmetik, kırışıklık karşıtı kremler kırışıklıkları tam açmıyor, o, cildi yapay şişiyor ki, bununla da kırışıklıklar açılmış gibi görünüyor. Yüzünüzü sabunla yıkamayın, çünkü sabun yüzü kurudur ve göz çevresinde kırışıklıklar oluşturur. Yüzünüzü yıkadığınız yumuşatır, gevşetir ve suyu soda ile yumuşatın. Çiməndə yüzünüze banyo-dan kaynar su düşmesine yol vermeyin.

Sıcak su gözenekleri açar, kasları yumuşatır, gevşetir ve böylece kırışıklıkları artırıyor. 40 yaşından sonra yüzü kisələmək ve masaj yapmak olmaz. Eğer yüz cildiniz solgun, ağarmış, gözenekler geniş, buxaq bölüm sallaqdırsa, o zaman yüzü toplayan araç gerekir: 1 çay kaşığı tuzu yarım bardak suda çözün, pamuğu bu suda ıslatıp, yüze döyəcləməklə yeridin. Yüzünüzü ve boynunuzu tuzlu su ile silin. Yüzü yıkamak için bu solüsyon hazırlayın: yarım bardak suya 20 gr odekalon dökün, bir şişede saklayın.

Sabah-akşam yüzünüzü bu suyla yıkayın. «Uyumaya zaman yok» diyenler, "uyumak ancak delikanlılık, şimdi ne uyku» fikiriəşənlər! Bilin ki, rüya 40 yaşından sonra kadının kurtulmak yoludur, ömrünü ve güzelliğini artırır. Gece 2'ye gibi ev işleri yapmayı unutun. Günlük uyku rejiminiz az 8-9 saat olmalıdır. Çünkü işte rüyada deri hücreleri yenilenir.

Qocalmağa başlamış cilt için maske 2 çorba kaşığı bal, 2 çorba kaşığı un, bir yumurta sarısını karıştırın ve yüze sürün (göz çevresine kesinlikle olmaz). 20 dakika sonra önce sıcak, sonra soğuk su ile yıkayın. 100 gr yavru 50 ml votka katın. Yüze çekip, 15 dakika tutun, sonra yıkayın. Cildi temizler, dezenfekte eder, gözenekleri topluyor.

Kış-Saç Qənimidir Besleyici ve Möhkəmləndirici Maske - soğanlı 3 çorba kaşığı soğan suyu ile saçların dibini masaj yapın. Mendille kapat-yıb, 2 saat tutun, sonra kokulu şampuanla yıkayın. Ev Şampuanı - Siyah ekmekten İki dilim siyah ekmek kaba koyup, üzerine biraz kaynar su dökün, ağzını kapatın. 10 dakika sonra ekmek yumuşayacak, onu kaşıkla ezin, kitle halini alsın.

Sonra ona 1 yumurta sarısı ekleyin. Bu kitleyi saçın dibinden uçlarına gibi çekin, yayın, 5 dakika saklayıp, yıkayın. Şampuan kullanmayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder