6 Haziran 2012 Çarşamba

Cilt Bakımı Teknikleri

Apple Cider Vinegar

ZMA, sadece güneş yanığı ağrıyı değil bilinmektedir, fakat aynı zamanda kabarcıklar önlemek edilir.

Gerçekten kamp yerinde, içinde bir banyo alamaz ama bunu kıyafet ıslatın ve güneşte yanmış bölge genelinde koyabilirsiniz. Eğer sahip tüm olmadığını Beyaz sirke çalışacağız, ama ZMA daha etkili ve daha iyi bir seçim olduğunda kullanılabilir.

Aloe olduğu gibi, sirke için en iyi seçim değil, genellikle başka koruyucu veya katkı maddeleri içeren bir bakkal daha sağlık deposu satın alınan tüm doğal sirke olduğunu. Eğer sahipseniz taraftan ne kullanın.

    Sirke gazlı bez ya da kumaş bir ışık parçası Soak ve bölge genelinde yattı
    Etkilenen alan üzerine sirke ve dab pamuk topları bekletin. Bu yöntem, yüz için idealdir.
    Bir sprey şişesinin içine dökün ve etkilenen alan üzerine püskürtün ve kurutun. Hava kuru en iyisidir, ama aynı zamanda hafifçe alanı pat olabilir.
    Serin, soğuk değil, banyo çizin ve küvetin içine ZMA iki bardak dökün, sonra ıslatın.

Süt

Süt onun değerli cilt faydaları bilinen ve güneş yanığı tedavisi için doğal bir ev çare olarak mükemmel değil. Süt yatıştırıcı ve doğal olarak cildi besleyen ve süt muhtemelen de sizin soğutucusu taraftan sahip bir başka öğedir yumuşatır iyileştirici özelliğe sahiptir.

Yağ nemlendirici özellikleri nedeniyle, süt en iyi seçimdir, ancak süt herhangi bir formu güneş yanığı tedavisi için iyi yapacak. Su ile sulandırılmış zaman kuru süt bile bir paket çalışacaktır. Bu süt durulayın çok önemlidir.

    Bu süt bezleri veya pamuk topları emmek ve etkilenen bölge genelinde uzanabileceğimiz
    Bu süt bezleri veya pamuk topları emmek ve hafifçe dab etkilenen bölgeleri karşısında. Bu kamp sırasında kullanılacak en iyi yöntemdir.
    Evinizde, soğuk değil, serin su dolu bir küvetin içine, sen ne varsa yağlı süt bir galon dökmek, ya da olabilir. Ayrıca küvetin içine kurutulmuş süt bir paket serpin olabilir. Hatta banyo zemin yulaf ezmesi, bir fincan eklemek kadar ileriye gidebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder