26 Haziran 2012 Salı

Cilt Bakımı Yaptırmanın 5 Yolu

Eğer dermatolog Restylane tedaviler almak düşünüyor musunuz? Glendale alan hastalar genellikle ağız çevresindeki çizgilerin düzeltilmesi için bu hyaluronik asit dolgu orijinal formülü talep. Bununla birlikte, birçok Restylane formüller aslında vardır. Her biri cilt yenileme amaçlı bir dizi farklı için kullanılır. Örneğin, Restylane Perlane yüz hatlarını yeniden ve derin kırışıklıklar var alanlar dolgunlaştırıcı için tasarlanmış sağlam bir dolgu malzemesidir. Buna karşılık, Restylane Dokunmatik yüz bir çok alanda yüzeysel çizgileri düzgün bir çok hassas bir dolgu malzemesidir. İşte Restylane ürün ailesi ile ilgili en iyi 5 prosedürleri bir bakalım:

# 1 Ağız Kırışıklıklar

Ağzınıza yüzünüze en hareketli alanlarından biridir. Bu dudakların etrafındaki deride kırışıklıklar sizi yaşı oluşturacak bir konuma yapar. Restylane tedaviler dudağı ve ağız kırışıklık hemen hemen herhangi bir adrese kullanılabilir. İnce taneli hyaluronik asit dolgu Dudaklarınıza dik çalıştırmak sigara çizgileri (ruj çizgileri) için gerekli ince düzeltme sunabilirsiniz. Restylane da kukla çizgiler (çenenizin aşağı ağız köşeleri çalışan) doldurmak için kullanılabilir. Perlane genellikle nazolabial kıvrımlar (aynı zamanda gülme çizgiler olarak da adlandırılır) tedavi edilmesi için kullanılmaktadır. Bunlar aşağı ağzınızın köşelerine burnunuzdan köşelerinden çalışan derin kıvrımlar vardır.

# 2 Alın Kırışıklıklar

Restylane gibi Hyaluronik asit dolgu alnının üzerinde dikey ve yatay çizgiler için de kullanılabilir. Bu kaş çizgileri (kaşlarınızı arasındaki kaş çatma çizgileri) ve endişe hatları (Alnının yukarıda alnını çalıştırmak kırışıklıkları) içerir. Kaş kırışıklıklar için Restylane tedavisi genellikle maksimum sonuçlar elde etmek Botox ile eşleştirilmiş.

# 3 Yüz Kontur

Restylane en kalın formu gibi yanaklar gibi alanlarda kayıp hacmi geri kazanmak için kullanılır. Biz yaş olarak yağ dokusunun kaybetmek eğilimindedir yerdir. Tombul yanakları Yeniden orta yüz alanı bir daha toparlanmış bir görünüm verir. Cilt gençleştirme Bu tür sizin "sincap yanak" bir görünüm vermiyor sağlamak için çok dikkatli yapılmalıdır. Yanlışlıkla aşırı dolu olsun Neyse ki, hyaluronik asit bir enzimin enjeksiyonu ile bölünebilir.

Dudak Dolgunlaştırıcı # 4

Restylane anda dudak büyütme kullanılmak üzere FDA tarafından tek dermal dolgu maddesidir. Bu dolgun, sarkık dudaklı oluşturmak için çok popüler bir seçenek. Sonuçlar her 6 ay kadar kadar dokundu gerekir. Ancak, dudak implantlar daha güvenli bir alternatiftir.

# 5 Göz Kırışıklıklar ve Hollows

Göz çevresindeki çizgiler için periorbital Bazı dermatologlar kullanımı Restylane (kaz ayağı). Diğerleri tear trough (Göz altı boş alan) dışarı yumuşatma için bu dolgu öneririz. Bu alanlarda cilt çok hassas olduğundan, dikkatle dermatolog seçmeniz gerekir. Herhangi bir yumru veya enjeksiyon işlemi hatalar göz etrafında çok belirgin olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder