6 Haziran 2012 Çarşamba

Güneş yanığı için Başarılı Bakımlar

Orada hepsini sayamayacağım kadar çok ev ilaçları, ama burada başlamanız için bir kaçıdır.

Aloe Vera

Aloe vera herhangi bir doğal nüfus bulunmamış sukkulent bitki türüdür. Bitki sık Birinci yüzyıl başından bu yana bitkisel ilaç kullanılıyor gibi gösterilir. Yani güneş yanığı tedavisinde çok daha fazla hastalık için etkili olduğu söyleniyor, ama şimdi ben sadece o tartışıyor olacağız.

Aloe vera düşünüldüğünde kullanabileceğiniz güneş yanığı için en iyi ev ilaçları biridir cildinizin güneş yanığı dışarı ısı çekin yardımcı rahatlatıcı, soğutma özelliklerinin yanında doğal antibakteriyel ve iyileştirici özelliklere sahiptir.

Eğer bir aloe bitki erişiminiz varsa cildinizin tahriş veya alerjik reaksiyona neden olabilir çünkü doğrudan dışarı bitkinin jel olsun, ama sadece deri altında sarı özsuyunun katmanı önleyebilirsiniz. Açıkçası aloe vera jel karışım halinde cilt kullanmayın. Eğer mevcut bir tesisi var yoksa eczane, bakkal veya sağlık gıda mağazasında jel veya meyve suyu satın alabilirsiniz. Mağazamızda satılan pek çok ürün "aloe" sadece onlara aloe küçük bir kısmına sahip ve gerçek bir şey kadar iyi yapmayacağım söylüyorlar çünkü saf aloe olduğundan emin olun. Bazı ürünlerin de ağrıyı gidermek için bir topikal anestezik içerebilir.

Aloe vera ile güneş yanığı tedavi etmek için farklı yolları

    Bitki kapalı bir sap kesme ve yarım bitkinin içindeki en geniş kısmı maruz böylece altına yatay olarak tüm yol üst o yarık. Senin güneş yanığı deri üzerinde bitki jel Rub sonra buzdolabında plastik örtü ve mağaza içinde kalan bitki sarın. Birkaç saatte bir tekrarlayın.
    Bitkinin orta dışarı jel vazgeçme ve güneş yanığı alanı için de geçerlidir. Ayrıca, nemlendirici bir etki için jel ile bir E vitamini kapsülü ve karışımı açabilirsiniz.
    Doğrudan şişe aloe doğrudan dışarı uygulayın ve birkaç saatte bir yeniden uygulayın.
    Bir soğutma sprey yapmak için bir sprey şişesine geçmesi için yeterli su, bitki ya da şişe ya gelen, aloe karıştırabilirsiniz. Senin buzdolabında saklayın.
    Aloe içinde gazlı bez bekletin ve etkilenen alan üzerine yatıyordu.
    Serin, soğuk değil, banyoya aloe iyi bir miktarda dökün ve ıslattı.
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder