26 Haziran 2012 Salı

Herkese Özel Masaj Teknikleri

Her iki ayda bir gibi yeni lazer tedavileri hakkında bir basın açıklaması veya duyuru var görünüyor. Kozmetik işlemler giderek daha popüler olduğu, bu nedenle bu teknolojinin gelişmesiyle hızlı ve öfkeli geliyor şaşılacak bir şey yok. İlk test ve deneme sonra, mutlaka yerel bir dermatolog kullanılabilir hale yeni tedaviler için bu uzun sürmüyor. Beverly Hills güzellik kaplıca, plastik cerrahi merkezleri ve dermatoloji uygulamaları ünlü müşterilerine en son prosedürleri sunan ilk bazı yerlerden olabilir. Ama modaya uygun bir tedavi hakkında iyi şeyler gelmez duymak sırf kendiniz halletmek için acele edilmelidir. Aslında, "yeni" prosedürleri bazen yeni bir adla yeniden paketlenmiştir sadece aynı eski tedavilerdir.

Ne Dermatoloji Laser Aslında Neler Yeni?

Bu gün, kozmetik cilt tedavisinde lazer için gerçekten yenilikçi kullanımları o kadar yaygın değildir. Bunun yerine, yeni tedaviler genellikle sık istenen işlemler için mevcut sonuçlar odaklanması. Dermatoloji lazerler şu an için kullanılır:

· Resurface ve pul pul deri

· Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak

· Sil yaşlılık lekeleri

Deride · Artış kollajen üretimini

Orta şiddetteki akne · Treat hafif

· Şiddetli akne izleri Küçült

· Fade çatlakları

· Destroy örümcek damarlar

· Saç Kaldır

· Kaldır dövmeler

Bu tedavilerin her biri, bunları taze ve heyecan verici görünüyor yapmak çeşitli isimler altında ilan edilebilir. Ancak, birkaç gerçekten yeni lazer tedavileri ve soruşturma altında ışık tedavileri vardır. Bu işlemlerin herhangi bir atılım olarak kabul edilebilir önce klinik araştırmalar ve karşılaştırmalı çalışmalar ile gitmek için hâlâ uzun bir yol var. Onlar güvenli ve etkili olarak kanıtlamak yoksa Ancak, lazer tedavisinin yüzünü değiştirebilir.

Nasıl Saç Stay yapabilir miyim?

Lazerler tüylerinizi çok iyi ama ışık tedavisi de saç dökülmesini önlemek için bir anahtar olabilir. Düşük Seviyeli Lazer Terapisi (LLLT) saç kaybı ilerleyişini durdurmak ve hatta saç regrow yardımcı olabilecek bazı olacağını göstermektedir. Teknoloji sözde kafa derisi kan dolaşımını uyarıcı çalışır. Genellikle geleneksel topikal ve oral ilaçlar (Rogaine dahil) ile birlikte kullanılır. Bu zamanda, herhangi bir fark sonuçlar elde etmek için lazer terapisi ile pek çok saat sürer görünmektedir. Bu, maliyet ve kullanım kolaylığı açısından bir dezavantajı olabilir. Kesinlikle daha fazla test için bir sorun teşkil edecektir.

Aramızda No More Mantar

Mantar topikal ilaçlar iyi nüfuz edemez tırnağın altında derin tuzak çünkü tırnak mantar imha karşı oldukça dirençlidir. Daha etkili ağızdan alınan ilaçlar reçete, ancak istenmeyen yan etkileri ile gelir edilebilir. Şimdi, lazerler bu komplikasyon olmaksızın ayak tırnaklarını altında mantar hedeflemek ve yok etme yeteneği için araştırılmaktadır. Bu Onikomikoz tedavisinde muhteşem bir başarı oranı yoktur. Bu tırnak mantar yok edilmesi sürecini hızlandırır, ancak bazı hastalarda zaten bu fiyat değer düşünebilirsiniz. Bu mantar öldü sonra bile, normal ayak tırnakları hala Yani, beklemeleri ve bu tedavi alıp almadığınızı yaklaşımı görmek için hazırlanacak inç büyümek için uzun bir zaman aldığını anlamak için önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder