12 Haziran 2012 Salı

Cilt Bakımının Farkı Yolları

Eğer dramatik sonuçlar üreten bir cilt tedavi gerektiğinde, bir fotoğraf yüz düşünün. Hastaların ve randevu almadan önce seçebileceğiniz lazer tedavileri iki tipi vardır, biri her biri teklifler farklı sonuçlar halinde tatbik edilmesi olduğunu bilmek önemlidir.

LED (Işık Yayan Diyot):

LED fotoğraf yüz iki seçenekten daha yumuşaktır. Çoğu insan herhangi bir ağrı veya rahatsızlık yaşamazlar. Işık dar spektrumu, belirli bir alan üzerinde yoğunlaşmıştır ve kollajen artırmak için kullanılır. Dolgun görünüyor genç görünümlü bir cilt Bu sonuç, bu büyük bir ameliyat ya da anestezi her türlü kullanmadan saati geri çevirerek ilgilenen birisi için mükemmel bir tedavidir.Sonuçları hala fark edilir ama kişi tamamen rahat kalır.

Çoğu kişi tam sonuçları görmek için çeşitli tedaviler alırsınız. Her randevu bir iki hafta boyunca aralıklı olduğunu. Oradan, bir hastanın yüz fotoğraftan değişiklikleri korumak için randevu bitirmek veya bunları bir ya da iki ay arayla zamanlamayı seçebilirsiniz.

IPL (Intense Pulse Light-):

Bir IPL foto yüz LED seçeneği tamamen farklı bir amacı vardır. Bunun yerine, bu tedavi koyu lekeler, örümcek damarlar, ve her yerde yüzünde kızarıklık görünümünü azaltmak isteyen bireyler için en iyi çalışır. Bir ışık parlak patlama yüksek enerji seviyeleri ile bir yere odaklanmış durumda. Yeni ekipman soğutma elemanı içerir ama çok yok.Tedavi cilt üzerinde rahatsız edici olabilir ve ciddi ağrılı, bazı durumlarda olduğu gibi bu bir sorun olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder